sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Nimipäivät

Tytöllä oli tässä taannoin nimipäivä ja päätimme juhlistaa sitä eilen. Kutsuimme paikalle tytön isovanhemmat, siskoni perheineen (ovat myös tytön sylikummit) ja oman isoäitini. Valitettavasti siskoni perhe poti flunssaa, joten he eivät päässeet tulemaan. Menoa silti riitti, kun tyttö sai isovanhemmatkin riehaantumaan!

Olimme kyselijöille kertoneet lahjatoiveeksi sponssirahaa tytön 1-vuotis kuvauksia varten. Yllätykseksemme saimme (tai siis tyttö sai) lahjarahaa niin paljon, että ne kattavat kuvaussession. Itse kuvathan ovat sitten asia erikseen... No, valokuvausliike säilyttää kuvat ikuisesti, joten voimme kehittää niitä ajan kanssa ja aina tarpeen tullen.

Tarjoiltavana oli itsetehty nallekakku ja jauheliha-tomaattipiirakka. Kakussa oli täytteenä mansikka-valkosuklaamousse ja päällä kermapursotus sekä polly-karkkeja ja lakunarua.


Onneksi juhlat järjestetiin! Päätimme nimittäin perjantaina, että juhlat perutaan, koska tämä äiti on jo viikon ollut flunssassa. En kuitenkaan voinut kieltää tytöltä ensimmäisiä nimipäiviään ja vieraatkaan eivät pelänneet tartuntaa minulta. Loppu hyvin, kaikki hyvin!


2 kommenttia:

  1. Onpas söpö kakku ja kiva nimpparilahja :) Täälläkin vietetään pojan nimipäivää viikonloppuna. Pitääkin joku kakku suunnitella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan, että tyttö jaksaa olla kuvattavana edes hetken. Ei ole nimittäin mitään paikallaan pysyvää sorttia... ;)

      Mulle suunnittelu on vielä helppoa, mutta suunnitelmien toteuttaminen on asia erikseen. Meinaan aina haukata vähän liian ison palasen :D

      Mukavia nimipäiviä! :)

      Poista