En
Kakkupohjasta tein perinteisen suklaapohjan Van Houten -kaakaojauheen avulla. Muuten kakku on aikamoinen kermapläjäys: pursotuksen lisäksi kermaa löytää täytteestä, joka on geishatäyte eli vispikermaa, muscovado -sokeria ja PALJON geishaa rouhittuna.
Kakun päälle raastoin Fazerin maitosuklaata ja ripottelin wiener nougat -crushia.
Oli mukavaa istua taas pitkästä aikaa melkein koko ryhmän kanssa kahvilla ja vaihtaa kesän kuulumiset. Ehkä tästä voisi jopa tehdä perinteen.
Mitä leipomiseen tulee: ehkä se motivaatio tästä pikku hiljaa lähtee nousuun, kun syksy, viileys ja hiipivä pimeys ottavat vallan kesänlapsesta. Pääsee taas nauttimaan kynttilöistä ja kirpsakoista keleistä. Ja kakuista.
Nam, nam, kyllä oli hyvä! Kiitoksia! -H
VastaaPoistaKiitos, H! :)
VastaaPoista