lauantai 31. elokuuta 2013

Olohuone ja keittiö

Huhhuh. Koko aamu ja alkuiltapäivä on nyt huhkittu takapihaa tasoittaen ja nurmikkoa kylväen. Nyt on valmista homma tämän syksyn osalta. Keväällä sitten jatketaan vielä toisella mokomalla. Tulikohan hankittua vähän liian iso tontti? Eiköhän se kuitenkin niin ole, että työnteko palkitaan. Ja sehän oli tiedossa, että omakotitaloasujalla ei ihan heti tekeminen lopu.

Otin eilen kuvia meidän olohuoneesta ja keittiöstä ja ajattelin jakaa ne teidän kanssa. Muutettiin meidän ihka uuteen omakotitaloon toukokuun puolessa välissä, joten sisustus on vielä kesken. Ja tulee luultavasti vielä olemaankin jonkin aikaa, on sen verran monta projektia sisällä ja ulkona kesken. Niin ja sitten on vielä meidän pienokainen, joka tarvitsee paljon huomiota ja yhden ihmisen molemmat kädet vielä tässä vaiheessa. Odotan jo innolla ensi kevättä/kesää, kun tyttö osaa (ehkä) jo hoiperrella eteenpäin (hienolla nurmikolla) ja leikkiä omassa hiekkalaatikossa samalla kun äiti istuttaa kukkapenkkiin kukkia. No, tässä silti näitä kuvia.

Olohuone eteisestä katsottuna. Verhot vielä puuttuvat, mutta kangas on kuitenkin jo hankittu ja urakka aloitettu. Taitaa sekin projekti olla ikuisuusprojekti tai sitten tarvitaan enemmän käsiä ihmiselle. Älkää kiinnittäkö sen enempää huomiota työhuoneen (taustalla) sohvan päälliseen. Meidän koiruus on ominut huoneen ja sohvan omikseen, joten suojauksen on oltava kunnossa.

Olohuone työhuoneesta katsottuna.

Olohuoneen nurkassa on myös varaava takka. Nyt vaan syksy/talvi tänne niin päästään kokeilemaan ja nauttimaan takan luomasta tunnelmasta.




Keittiö olohuoneesta katsottuna. Seinällä on liitutaulu, johon saa kolme kuvaa. Liidut ovat edelleen ostamatta ja kuvat teettämättä.

Keittiö keittiöstä katsottuna. Haluaisin jossain vaiheessa ostaa samaa sarjaa keittiön värimaailman kanssa olevan ruokapöydän ja tuolit. Tai sitten rustiikkityyliset. Näillä nyt kuitenkin mennään toistaiseksi.


4 kommenttia:

  1. Kaunis sisustus, olispa meilläkin oma talo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ehkä teillä vielä joskus onkin oma talo. Vaikka taloyhtiöissä on kyllä paljon enemmän omaa aikaa, kun ei tartte koko ajan tehdä jotain :) Vaikka mitä me pienten lasten äidit siitä omasta ojasta muutenkaan tiedetään ;)

      Poista
  2. Voe mahoton, täällähän on myös kaunis koti! Nuo olkkarin pariovet on niiiiin ihanat! Vähän on kaduttanut jälkeenpäin, että raksailuvaiheessa niitä pariovia ei meille tullut otettua. :/ Tuommoisesta pikkuisesta. vaaleasta, rustiikkisesta jakkarasta haaveilen myös, sopivaa ei vaan ole vielä kävellyt vastaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pariovet oli ihan pakko ottaa, koska Kastellin toinen vaihtoehto oli sellanen hutera haitariovi... Ilman ovea taas ei voida olla, jotta mieheni voi pelata playstationilla silloinkin, kun muut talossa nukkuu :) Jakkara taas on saatu häälahjaksi pari vuotta sitten. Paljon on vielä kesken, mutta on ihana suunnitella mitä seuraavaksi tekee. Miehenin asiasta kyllä aivan eri mieltä :D

      Poista