lauantai 30. marraskuuta 2013

Keittiön uudet verhot

Ryhdistäydyin (taas! Harmi, että siihen on niin usein tarvetta...), kävin Eurokankaassa ja hankin keittiöön uudet verhokankaat. Yllätyin positiivisesti, kun sain verhot ommeltuakin viime viikonlopun aikana! Suorastaan jopas jotakin! Kiitos kuuluu kyllä pääosin miehelleni lapsenhoidollisista syistä, mutta myös ihanalle tytölleni, joka jaksoi päivystää aina silloin tällöin äidin vieressä, kun isä ei ollut saatavilla.

Edellisistä verhoista ei ole kuvaa, mutta ne olivat valkoiset kapat. Eli valkoiset verhot valkoista valkoisempaakin seinää vasten. Eli todella väritöntä ja lässähtänyttä. Nyt puhaltaa raitaiset tuulet! Itse olen todella tyytyväinen. Keittiöön tuli ryhdikkyyttä ja maalaistunnelmaa. Mikä parhainta: verhot sopivat väritykseltään keittiöön, mutta myös sohviimme, jotka kuitenkin näkyvät keittiöstä. Nyt nämä kaksi tilaa on siis yhtenäistetty jotenkin. (Pahoittelut rumista kuvista. Aina ei voi onnistua. Varsinkaan silloin, kun kärsimätön lapsi vaatii huomiota itselleen.)




 Ja vähän joulukoristeitakin on jo roikkumassa verhojen naruista. Enää alle kuukausi jouluun! Jouluihmisenä voin sanoa, että ihanaa. Niin ja sitten tietysti:


Kyllä! Oli taas ihan pakko tehdä mutakakkumuffineja... Tällä kertaa suklaakuorrutuksella. Nyt tuli kyllä sen verran makeita, ettei muffareita voikaan enää syödä montaa putkeen, yksi riittää. Mutta nam! silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti