sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vaatteita lapselle ja vähän jotain äidillekin

Siivosin tässä yksi päivä tytön vaatekaappia koon 62 vaatteista huomatakseni, että seuraavan koon vaatteita (varsinkaan housuja) ei ole juurikaan. On todella ärsyttävää, jos käytössä on niin vähän vaatteita, että kun yhdet on käytössä niin toiset odottaa pesua pyykkikorissa. Siispä ostin vaatteita sen verran ettei tytön tarvitse olla likaisissa!

Syyspipo, uudet (sopivat) sukat ja hanskat kylmemmille keleille.

Housuja. Äidin suosikit on pinkit tähtibyysat.

Pari bodya, toinen pitkä- ja toinen lyhythihainen.

Ihana, pehmeä ja lämmin olohaalari!

Kaupungilla ollessa tuli tunne, että olen itsekin ansainnut jotain uutta ja kivaa. Päädyin ostamaan (pääosin mukavuussyistä) KappAhlista löysän neuleen. En ole ihan varma, onko neule käyttökelpoinen julkisilla paikoilla, mutta ainakin kotona se on erittäin mukava. Ehkä tällä hetkellä vaatteet tärkein valintaperuste! Lupaan ryhdistäytyä sitten, kun tyttö rupeaa katsomaan, missä rytkyissä äiti kulkee kaupungilla. Tai jos rakas aviomieheni löytää asustani jotain huomautettavaa.


Lämmin neule pimeneviin ja viileneviin syyskeleihin.

Kaupungilla kun olin, päätin marssia Sokokselle pyytämään hieman apua. Tämä on pitänyt tehdä jo jonkin aikaa. Ongelma nimittäin on, että imetys aiheuttaa minulla todella runsasta hiustenlähtöä. Tätä menoa olen jouluna kalju! Kuinkas ollakaan, Sokoksella oli paikalla Nioxinin tuote-esittelijä, joka löysi minusta juuri täydellisen esimerkin kuinka heidän tuotetta tarvitaan. Ja tietysti huomaan eron heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. No juu, en huomannut. Ainakaan hiusten paksuudessa, tuntuivat kyllä (ehkä) vähän erilaisilta. Hiukset tulee pestä shampoolla ja käsitellä sekä poispestävällä että hiuksiin jätettävällä hoitoaineella JOKA PÄIVÄ kolmenkymmenen päivän ajan. Tässä on kyllä minulle (meille) haastetta kerrakseen! Joskus on hankalaa löytää aika pikasuihkuun, johon ei todellakaan kuulu hiustenpesu. Nyt suihkussa ja jälkikäsittelyssä menee noin puoli tuntia... Pakko se on kuitenkin yrittää. Valmistajalla on tässä tuotetakuu, mikä tarkoittaa, että saan rahani takaisin, jos en ole tyytyväinen. Yritän säilyttää avoimen mielen ja antaa tuotteelle mahdollisuuden. Nyt muutaman käyttökerran jälkeen voin sanoa, että hiuksia lähtee (ehkä) vähän vähemmän. Peukut pystyyn, että toimii!


Nioxinin hiustenhoitosetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti