sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Väsyttää

No niinhän siinä sitten kävi, että tyttö nukkui ongelmitta omassa huoneessaan (ainoastaan kaksi heräämistä, koska tutti oli hukassa), mutta äiti ei saanut unta millään. Kaikki aika meni siihen, kun yritin korvat höröllä kuunnella, mitä tytön huoneessa tapahtuu tai ikävöintiin. Olin niin iloinen, kun kello tuli neljä (aamulla) ja tapansa mukaan tyttö heräsi. Ai miksi olin iloinen? No siksi, koska silloin saa (kaikkien sääntöjen vastaisesti) hakea tytön meidän väliin nukkumaan. Ihana tuhinakone! Ja niin lämmin! Neljästä eteenpäin sain sitten nukuttua siihen varttia vaille kuuteen, jolloin tapahtui ihka oikea herääminen päivän askareisiin. Tämä on meille ihan normaalia ja jokapäiväistä. Ollaan asuttu uudessa kodissamme nyt neljä kuukautta ja sinä aikana ollaan kerran saatu nukkua yli aamu seitsemän. Aamuvirkkuja siis!

Aamuvirkkuus on sinänsä kyllä ihan hyvä asia. Tänäänkin ollaan jo imuroitu, pesty pyykkiä, täytetty ja käynnistetty astianpesukone ja kohta lähdetään sunnuntai ostoksille. Täytyy hankkia eilen asennettuihin pihatien valaisimiin polttimot. Sitten voidaankin pitää pihatievalaisinten avajaiset! Tapanahan on siis myös pitää jouluvalojen avajaiset (jouluunkin on enää reilu kolme kuukautta). Iloa arjen pienistä asioista!

Täällä on parhaillaan käynnissä uuden digiboksin ja telkkarin asennus. Rakas aviomieheni on jääkiekon harrastajana tietysti suuri jääkiekkofani ja nyt on hankittu kanavat niin, että kaikki SM-liigan ottelut näkyvät. Vaimo sanoo, että huoh. Olin jo huolissani etten näe koko tulevana syksynä/talvena/keväänä ollenkaan omia ohjelmiani, joten mieheni hankki meille kakkostelkkarin. Helpotus. Kyllä meidän isä osaa! Korjataan nyt vielä, etten ole varsinainen telkkarin orja. Olen äitiyslomalla ollessani lukenut lukemattomia kirjoja, mutta yksi ja sama tekeminen on pidemmän päälle aika tylsää. Vaihtelu virkistää. Pienen lapsen äitinä minulle on lisäksi tärkeää, että saan omalla ajallani tehdä juuri sitä mitä haluan eli, jos telkkarin katselu kiinnostaa niin sitten sitä myös katsotaan (paitsi jääkiekkoa)!

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Tämä äiti lähtee nyt ruokkimaan pienokaisensa. Tämän päivän ruokalistalla on bataatti, kukkakaali, porkkana, broileri -sose. Aika vakkari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti