sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Olohuoneen verhot

Vihdoinkin! Nimittäin saatiin olohuoneeseen verhot. Uskomatonta! Senhän piti olla ikuisuusprojekti. Näin sitä näemmä voi vielä yllättää itsensä positiivisestikin!

Verhot ovat (yllätys, yllätys!) valkoiset. Olen ihan hurahtanut vaaleaan sisustamiseen. Ehkä virhe, kun taloudessa on alle vuoden ikäinen lapsi ja koira. Ja mies (vitsi!). Mutta toisaalta, siskoni sanoja lainaten: "nehän ovat vaan tavaroita". Niin totta. Itse ainakin olen lopputulokseen tyytyväinen. Paljon kodikkaampaa.




Viikonloppuna saatiin myös toinen ikuisuusprojekti puoliksi päätökseen, kun tilattiin Kodin1:stä olohuoneeseen ja tytön huoneeseen kattovalaisimet. Tulossa on aikamoista bling-blingiä olkkariin ja tytölle perhosia. Odotan lamppuja ja myös niitä Louhi-käytävämattoja saapuviksi ensi viikolla. Sitten vielä, kun joku kävis shoppamassa yhden vaatekaapin tohon sisäeteiseen, mattoja ja verhot makkariin, hyllyn tytön huoneesen, hyllyn kodinhoitohuoneeseen, telkkataso työkkäriin... Lista on loputon. Kai se vaan on hyväksyttävä, että hiljaa hyvä tulee. Yäk.

2 kommenttia:

  1. Kauniit verhot! Jännä, miten ne kummasti tuovat lämpöä ja kodikkuutta huoneeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehdin jo miettiä olisiko pitänyt valita toinen väri, mutta olen kyllä tyytyväinen. Valkoisesta, ohuesta kankaasta pääse valo mukavasti läpi :) Niin hyvin, että on/oli todella vaikea kuvata vastavaloon ;)

      Poista