tiistai 3. syyskuuta 2013

Stokke Tripp Trapp

Sunnuntai oli hyvä päivä pyörähtää Helsingissä Stockmannilla, kun ulkona satoi eikä pihalla voinut hääräillä. Saimme aikoinamme häälahjaksi pari lahjakorttia Stokkalle ja ne tuli nyt tarpeeseen, onneksi ei oltu käytetty niitä aiemmin. Olimme nimittäin jo jonkin aikaa puhuneet, että tytölle pitäisi kohtapuoliin hankkia syöttötuoli, kun istuminen sujuu koko ajan paremmin ja paremmin. Päätimme hankkia Stokken Tripp Trapp -tuolin sen monipuolisuuden ja tietoomme tulleiden positiivisten kokemusten vuoksi. Siinä on lisäksi seitsemän vuoden takuu ja se on sitten käytössä useamman vuoden, ei pelkästään vauva-aikana.

Siinä se on koko komeudessaan.
Päädyimme valkoiseen väriin, koska se ei kiinnitä niin paljon huomiota ja se sopii myös keittiömme muihin väreihin. Tuoli ja "vauvasetti" (eli tuo selkänoja-turvakaari-systeemi) myytiin erikseen. Olimme myös päättäneet ostaa "ruoka-alustan" huolimatta siitä, että sekin oli melko arvokas. Olihan meillä ne lahjakortit! Alustan mukana tulee neljä eri kuvavaihtoehtoa, joista me valitsimme hippo-teemaisen. Meidän keittiön pöytä oli arvokas hankinta ja se on melko pehmeää puuta, mikä tarkoittaa, että siihen jää taatusti jälki, kun tyttö hakkaa lusikalla pöytää. Alusta toivottavasti suojaa pöytää ja lisäksi siinä on korkeat reunat, mikä ehkä vähän helpottaa ruokailujälkien siivoamista, kun kaikki ei valu samantien lattialle. Toisaalta, meillä on tuo erittäin tehokas lapinkoirarikkaimuri!

Ruoka-alusta.
Kokeilimme eilen, miltä tyttö näyttää tuolissaan ja oli kyllä niin valtavan suloinen. Tytöllä ei vaan vielä taidot/voimat riitä kovin pitkään istumiseen ja tarvitsee vielä olla tuettuna, joten päätimme syöttää tyttöä sitterissä niin kauan, että hän oppii istumaan ryhdikkäästi ilman tukea. Nyt istuminen on vielä sellaista huojuntaa, että tyttö lyö muuten päänsä selkänojaan taaksepäin kellahtaessaan ja äidillä voisi olla hieman vaikeuksia kohdistaa lusikka suuhun. Kaikki sitten ajan kanssa. Nyt ollaan ainakin varustauduttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti