perjantai 28. helmikuuta 2014

Koiran ulkoilumuotia

Täällä odotetaan kevättä jo innolla ja myönnettäköön, että onhan sitä kevättä jo jonkin verran rinnassakin! Varsinkin alkuviikosta oli, kun aurinkokin paistoi.

Silti ärsyttää. Nimittäin toi hiekka ja kura. Eikä sekään ärsyttäisi ellei olisi tuota pitkä- ja tuuheakarvaista lapinkoiraa. Arvatkaapa vaan, paljonko meillä on hiekkaa ja kuraisia tassunjälkiä lattialla uteliaan tyttölapsemme tutkittavana? Ja arvatkaapa samaan syssyyn, että minkä väriset esim. vaalean harmaat college housut, tai oikeastaan alunperin ihan minkä väriset housut vaan, on konttaavan pienokaisen päällä illalla?

Siispä olemme turvautuneet, koiramme pettymykseksi ja kauhuksi, koiran kurahaalariin. Kyllä! Älkääkä ollenkaan siellä pyöritelkö silmiänne, että "taas noita koiran pukijoita"! Meillä ei koiralle mitään muuta vaatetta ole (paitsi pelastusliivit veneeseen) ja haalari helpottaa meidän arkea valtavasti.


Ja myönnän jo tässä ja nyt, että onhan koira kurahaalari päällään ihan valtavan koominen näky, ehkä vähän säälittäväkin, mutta kun hiekkaa ei rapise lattialle ulkoilun jälkeen juuri ollenkaan. Tuossa on alla vielä kuva haalarin vatsaosasta ulkoilun jälkeen. Kaikki tuo olisi ollut siis meidän sängyn vieressä, koska siellähän meidän koira päivisin nukkuu.


Käytetään toki pyyhettä koiran kuivaamiseen, mutta siitä on apua lähinnä tippuvan veden häätämisessä. Siinä kuivaillessa tulee pyöriteltyä kaikki hiekka syvälle vatsakarvoihin, mistä se sitten tippuu koiran turkin kuivuessa. Kuten kävi heti kuvienottoa seuraavana päivänä, kun ajatuksissani unohdin kokonaan vaatettaa koiran.

Kaikkea sitä.

2 kommenttia:

  1. Kätevähän tuo on ja moni käyttää :) Meidän koira ei suostu liikkumaan haalari päällä, joten käytän vaan mantteleita. Mutta tuolla on lyhyt karva ja sen voi nostaa vaikka suoraan lavuaariin suihkuteltavaksi kurakeleillä :D

    Meillä on muuten tuo sama hurtan mutta manttelina, pesin sen ohjeiden mukaan koneessa ja siitä lähti noi heijastavat hurtta tekstit irti :/ Jäi siihen onneksi noi muut heijasteet, mutta ilmeisesti teksti kestää vaan vedellä huljuttelut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin koira jähmettyy eteiseen, kun haalari on puettu :D Eikä todellakaan istu!

      Ja kiitti vinkistä, ei laiteta pesuun! Toisaalta, oon todella laiska pesemään mitään mikä on yhtä likainen heti seuraavan käyttökerran jälkeen... Hyi minä :) Tytön kohdalla oon skarpannut, mutta koira saa mennä likasissa :D

      Poista