sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Yksi vuotta!

Eilen vietettiin meidän neidin ensimmäisiä syntymäpäiviä. Varsinainen syntymäpäivä on kyllä vasta ensi viikolla, mutta juhlia saa aina, etukäteenkin!

Leivoin juhlapöytään keksejä vadelmatäytteellä ja käytin pyöreän muotin sijasta perhosmuottia. Suolaisena tarjoiltavana oli ruissipsejä (makuna "Aito ruis") ja siihen kylkeen kinkkutahnaa. Niin ja tietysti syntymäpäiväjuhlissa pitää olla kakku! Tällä kertaa laitoin täytteeksi sekä mansikka- että mustikkatäytteet. Päälle laitoin sokerimassaa ja sokerimassasta tehdyt koristeet ja sivuilla oli kermapursotukset. Kuvia alla.

P. S Harjoittelin kirjainten asettelua harjoituskirjaimilla. Tytön nimi ei siis ole Nimi!




Tyttö sai myös paljon kukkia. Ihanaa!


Meillä alkuvuosi on pelkkää juhlaa nimi- ja syntymäpäivien osalta. Nyt tuleekin pieni tauko juhlintaan. No, arjen juhlaa! Nautitaan kukista ja jo kohta saapuvasta keväästä. Linnut laulaa jo ja päivät ovat paljon valoisampia!

Ensi viikko nautitaankin tytön kanssa toistemme seurasta ekstrapaljon halaillen ja suukotellen! Minulla nimittäin käynnistyy viimeinen viikko kotona ja palaan maaliskuun alusta takaisin töihin. Meillä siis tapahtuu vahdinvaihto, kun tytön isä, rakas aviomieheni, jää koti-isäksi muutamaksi kuukaudeksi. Äidillä fiilikset on haikeat, surulliset, odottavat, ehkä vähän innostuneet, ikävöivät ja todella ristiriitaiset. Samalla olen ylpeä meidän isästä, tytöstä myös, ja odotan jännällä, miten arki lähtee rullaamaan. Kaikki menee varmasti hyvin! Kunhan stressailen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti