maanantai 30. joulukuuta 2013

Sisäeteisen uusi look

Vihdoin ja viimein saatiin sisäeteiseen kauan kaivattu vaatekaappi! Ja sehän sopii paikalleen kuin nyrkki silmään! Sen lisäksi, että eteisestä tuli paljon siistimmän näköinen, myös tytön huone tyhjeni pieneksi jääneiden vaatteiden laatikoista. Nyt vielä, kun saisi aikaiseksi tyhjentää vaatehuoneesta kaikki ulkovaatteet eteisen kaappiin niin saataisiin lisää tilaa sinnekin. Kyllä kaapit on oiva keksintö!



Nyt on vaan yksi ongelma... Vaunut. Ne on koko ajan tiellä nyt, kun niiden paikka on viety. Arkisin vaunut ovat ulkoeteisessä, mutta ovat siellä koko ajan tiellä ja tekevät tilasta superahtaan. Mieheni on tähän ratkaisuun varsin epätyytymätön. Jos vieraita on tulossa, vaunut on tähän asti kuskattu ylimääräiseen makkariin (jossa btw on paaaljon muutakin sellaista tavaraa, jolla ei vielä ole paikkaa). Kun ei niitä raaski ulkonakaan säilyttää, vaikka olisivatkin säältä suojassa. No, eihän vaunut ikuisesti ole käytössä, joten tästä ongelmasta päästään kyllä jossain vaiheessa.

Meillä on käyttöullakko meidän sisä- ja ulkokaton välissä, MUTTA. Siellä ei ole lattiaa. Tilattiin muuttovalmis talo, mutta ullakon lattia ei kuulunut sopimukseen. Kätevää! Materiaalit kyllä kuulu, mutta työ ei. Siispä meillä on taas yksi ikuisuusprojekti käsissämme. Jospa keväällä sais miehen majoitettua aina päiväsaikaan viikonloppuna ullakolle... Tässä vielä kuvaa olohuoneesta ja sisäeteisestä työhuoneesta alias "kirjastosta" kuvattuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti