maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ensimmäiset marsipaanikokeilut

Olen aina pitänyt leipomisesta. Nyt päätin kuitenkin ryhdistäytyä, menin kauppaan ja ostin marsipaania. Tilasin Confetista tarvikkeita ja googletin parin päivän ajan marsipaanikoristeita. Viime viikonloppuna tein ihka ensimmäiset marsipaaniruusuni ja -kakkuni.


Täytteeksi laitoin suuren idolini Kinuskikissan kinuski-vadelmatäytettä pienoisella muutoksella: vaihdoin vadelmat pakkasesta löytämiini oman maan (viime kesäisiin) mansikoihin.

Kakun myötä hurahdin marsipaaniin täysin! Täytynee lähiaikoina haalia lisää leivontatarvikkeita kasaan ja yrittää toistamiseen. Täydellinen tekemäni kakku ei missään nimessä ole, mutta ehkäpä harjoitus tekee loppujen lopuksi mestarin.

Ei muuta kuin seuraavaa projektia suunnittelemaan!

2 kommenttia:

  1. It's AMAZING! and sooo good!

    VastaaPoista
  2. :D Tuli muuten juuri tänään käytyä ensimmäisen kerran siellä Confetin liikkeessä. Siellä saattaa olla ihan pieni hurahduksen vaara (varoituksen sanana vaan tässä), hyllyt on täynnä kaikkea ihanaa leipomis- ja koristelutarviketta. Eikä todellakaan ole, ainakaan havaittavasti, pienempi valikoima kuin verkkosivuilla! Siellä oli myös marsipaania ja sokeritahnaa kaikissa sateenkaaren väreissä :)

    VastaaPoista