maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannusherkkuja

Vietettiin juhannusta perheen kesken perisuomalaisissa maisemissa mökillä järven rannalla. Ruokapuoli hoidettiin nyyttäriperiaatteella ja minä lupasin tuoda jälkiruoan. Lopputulos on nähtävissä alla: valkosuklaa-mansikka juustokakku valkosuklaakuorrutteella ja marsipaanikoristeella. Muuten hyvä, mutta kuorrutteeseen lorahti liikaa kermaa, joten siitä tuli liian löysää ja valuvaa.


Juhannus jatkui kotiin päästyämme anoppilassa, jonne väsäsin Helsingin Sanomien reseptillä raparperikuppikakkuja kermavaahtopursotuksilla ja suklaakoristeilla. Olivat ihan syötäviä, mutta olisivat voineet olla parempiakin. Helppoja tehtäviä kuitenkin.


Nyt makean kiintiö on aikalailla täysi. Päätinkin, että kunhan lomani alkaa, käväisen Confetin myymälässä Tuusulassa ja ostoslistallani on ainakin pienempi vuoka.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti